Customer Success Specialist

Amsterdam, Netherlands

Wist je dat 1/3e van al het geproduceerde voedsel wordt weggegooid? Zonde! Wij brengen hier verandering in.

Too Good To Go is een snelgroeiende Deense scale-up en momenteel in het ‘business-to-consumer’ segment de wereldleider in de strijd tegen voedselverspilling. Sinds januari 2018 zijn we ook in Nederland actief en het blijkt een enorm succes. Daarom breiden wij ons Succes team uit met nieuwe Customer Succes Specialists. Dit team bestaat momenteel al uit meerdere studenten en fulltimers en wellicht ben jij hier snel ook onderdeel van!

Zit klantvriendelijkheid in jouw bloed? Heb je een passie voor duurzaamheid? En krijg jij energie van het oplossen van problemen? Lees dan snel verder, want het kan zomaar zijn dat jij degene bent die we zoeken om samen de wereld een stukje beter te maken!

Wat wordt er van je verwacht in deze rol?

Als een Customer Success Specialist heb je vooral contact met onze consumenten. Met jouw enthousiasme, klantgerichtheid en skills om zowel grote als kleine problemen onder controle te krijgen, sta je klaar om iedereen te woord te staan.

Deze baan (zowel parttime als fulltime mogelijk) is een combinatie van het uitvoeren en ondersteunen bij hands-on taken in het Success team, hét team binnen Too Good To Go dat het contact onderhoudt met zowel onze partners (winkel eigenaren) als consumenten. Jij bent hierbij het eerste aanspreekpunt voor onze gebruikers om te helpen, ondersteunen en te luisteren naar hun Too Good To Go avonturen. Daarnaast ben je de vraagbaak en specialist voor onze partners voor het geval er vragen zijn of wanneer we de samenwerking kunnen verbeteren. De vragen komen veelal per mail binnen, maar beantwoorden we ook telefonisch of bijvoorbeeld via social media. Uiteraard dien je daar ook zelf pro-actief de telefoon voor te pakken. De indeling van je werktijd is flexibel en je bent bereid om in drukke tijden wat meer te werken.

Requirements

Wat vragen we van jou?

 • Gepassioneerd over het onderwerp voedselverspilling;
 • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels (beide talen een must!);
 • Een proactieve, zelfstandige hands-on mentaliteit en niet bang om de telefoon te pakken;
 • Je woont in Amsterdam of omgeving;
 • Je vindt het leuk om met mensen te werken en met iedereen in contact te zijn via telefoon, mail, chat of sociale media;
 • Je hebt een gestructureerde en gefocuste houding; hier moet je echt prioriteiten kunnen stellen! We zijn een snelgroeiend bedrijf en alles ontwikkelt snel en continu. Daar moet je van houden 😊;
 • Je bent onze ambassadeur: je draagt onze filosofie en het merk enthousiast uit naar onze klanten en partners;
 • Ten slotte ben je bereid om eventueel in het weekend ook een aantal uur beschikbaar te zijn om vanuit huis de meest prangende vragen te beantwoorden (reken op zo’n 5 uur). De overige uren werk je vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam zodat je direct alle nieuwe updates meekrijgt en je echt een onderdeel van ons team van Waste Warriors wordt!

Benefits

Wat bieden wij?

 • Een baan in een scale-up bedrijf met een sterke missie, vol passie en met de ambitie om de wereld te verbeteren (en ja, dat menen we echt);
 • Een baan waarbij je dus echt iets kan betekenen en bij kan dragen aan het verminderen van voedselverspilling (let’s save the world!) en ondertussen ook nog bezig kunt zijn met je studie of andere hobby's;
 • De kans om te werken in een internationaal team, met kantoren in 11 landen (en groeiende);
 • Een centraal en bruisend kantoor in het centrum van Amsterdam (met dakterras!);
 • Een plek om het beste uit jezelf te halen!


Wil jij deel uitmaken van iets groots en herken je jezelf in bovenstaande punten, solliciteer dan snel via de link hieronder met CV + duidelijke motivatie en we nemen contact met je op!

Werktijden: Flexibel & samen vast te stellen (parttime: +/- 20 tot 24 u p.w. en fulltime: 40u p.w.). Als je fulltime bij ons komt werken zal het takenpakket wat uitgebreider zijn: naast het beantwoorden van binnenkomende vragen zullen er ook steeds meer projecten voorbij komen.

Start datum: We hebben genoeg te doen, dus ‘the sooner the better!’

Let op: Aangezien wij momenteel vooral contact hebben met Nederlands sprekende klanten of partners is het vloeiend Nederlands kunnen spreken een vereiste voor deze baan.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.